Hvordan være effektiv når det gjelder søk og ødeleggelse i Call of Duty 4

I Call of Duty 4 er det mange spilltyper, en av stadig mer populære spilltyper, Search and Destroy, kan være vanskelig å spille uten noen grunnleggende kunnskap.
Velg våpnene dine i henhold til spillestilen din. Hvis du liker å spille raskt, er en maskinpistol noe for deg. Hvis du liker å slå leir, er angrepspistoler og snikskytterrifler noe for deg.
Kjenne til stedet for bombeområdene og alle mulige skjulesteder som du kan overse, fordi ingen ville gjemme seg der i en grunnleggende dødskamp.
Planter leirmerker hvis du har dem på mulige innfartsveier, spesielt på en bombeplass eller bygningen du for tiden er i.
Kommuniser med teamet ditt for å være effektiv, vær aldri den ensomme ulven med mindre du er den siste i live.
Lytt etter fotspor og skuddveksling, med et anstendig lydsystem kan du høre hvem og hva som er rundt deg som virkelig hjelper når du er den siste i live. Hodetelefoner er ofte bedre for å høre fotspor og fiender i nærheten av deg enn vanlige høyttalere.
Lær hvor du kan kaste en granat, som på et bombested, for å forsikre deg om at den er trygg og sikker.
Hører et høyt "Klikk! "mens du flytter inn i fiendens territorium, betyr det at du snublet en leir, når dette umiddelbart skjer, ta et skritt tilbake eller løp og hopp forbi leiret. Ofte kan det være for sent når du hører klikket.
Du kan høre at bomben er plantet og uskaddgjort hvis du er rimelig nær bomben, slik at du ikke trenger å ha øynene opp for bombeplassen eller selve bomben.
Når du spiller i en klan-kamp på Gamebattles.com bytter du sider etter hver runde.
Å plante bomben gjøres ved å holde inne handlingsknappen, som det er å avvæpne bomben.
Sjekk målene dine når du spiller hardcore, ikke bare har du begrenset helse og ingen HUD, men du kan også drepe lagkameratene dine hvis du ikke er forsiktig.
Å plante bomben tar minst seks sekunder, og avvæpning tar fem sekunder, men det er seks sekunder å avvæpne fordi ett sekund blir tatt opp ved å plukke opp bomben.
Eavesdrop perk er en veldig nyttig fordel når du er den siste mannen som står på laget ditt. Det andre teamet kan kommunisere, og du kan høre dem hvis du er i nærheten av dem.
Sjekk motstanderne for bomben når du eller en lagkamerat dreper dem.
I en Major League Gaming-kamp på Gamebattles.com økes defuse- og plantetiden til 7,5 sekunder.
Se etter granater, mange tilfeldige granater i begynnelsen.
Ikke bli frustrert når du taper. Spillet avsluttes bare når ett lag får fire seirunder, avhengig av reglene.
Snikskyttere er på sitt beste her, så ikke vær åpen for mye.
Rushing er veldig farlig med mindre du vet hva du gjør.
mikoyh.com © 2020