Slik bygger du et tårn av kort

Med riktig teknikk og nok tålmodighet , kan du bygge et tre-, fire- eller til og med et fem-etasjers korttårn med bare ett kortstokk. Enten det er i ditt eget hjem eller et forseggjort festtriks, er det garantert imponerende med riktig teknikk.
Få ut et kortstokk. Det skal være et relativt nytt kortstokk - gamle, spinkle kort som er krøpet og brettet vil ikke klare seg bra, men heller ikke et helt nytt glatt dekk; se Tips . Et interessant design gir vanligvis også en fin touch.
Velg 2 kort fra kortstokken. Plasser dem slik at de ligger omtrent 5 cm fra hverandre ved basen, og len dem sammen til en opp-ned "V". "/ \", Eller spissen, skal balansere uavhengig når de plasseres nede på overflaten.
Konstruer en annen topp ved siden av den første; plasser ca 1 cm mellomrom.
Plasser et kort horisontalt på toppen av de to punktene.
Konstruer en annen topp på toppen av kortet som er lagt vannrett. Nå har du en ny historie.
Legg til en annen topp ved siden av de to eksisterende punktene, og gjenta prosessen. Gjør basen tre poeng bred og du vil ha potensialet til å gå tre etasjer høyt, gjør basen din fire poeng bred for å gå fire etasjer høy, og så videre.
Ferdig.
Hvordan kan jeg forhindre at tårnet mitt faller?
Forsikre deg om at du ikke har vifter eller klimaanlegg i nærheten av der du bygger korttårnet ditt. Sørg også for at det ikke er vind rundt, og at du ikke puster for tungt. Til slutt, sørg for at overflaten du jobber på er stabil, og at du legger kortene forsiktig og sakte.
Bør jeg gjøre bunnen større hvis jeg vil at tårnet mitt skal være høyere?
En større base vil sannsynligvis hjelpe med stabilitet for et høyere tårn, men uansett, jo høyere et tårn blir, jo mer sannsynlig er det å falle. Det er alltid en grense for hvor høyt du kan lage et tårn før det faller, selv med en stor base.
Hvordan stabiliserer jeg hånden min når jeg lager et tårn av kort?
Prøv å holde deg så stille som mulig. Det kan hjelpe hvis du holder pusten. Sørg også for å rulle opp ermene, for de kan slå over tårnet.
Kan jeg gjøre dette på et glatt bord?
Ja, men vil være litt vanskeligere. Det glatte bordet vil redusere friksjonen kraftig og senke tårnets maksimale høyde. Når det er sagt, er tyngdekraften det beste limet.
Kan du gå så høyt du vil?
Du kan gå så høyt som basen din vil opprettholde tårnet ditt. Men det vil alltid være en naturlig grense, selv med en stor base. Kan du nå himmelen med korttårnet ditt? Usannsynlig.
Kan du lage et tårn som bare er to etasjer høyt?
Selvfølgelig!! Det er ikke så vanskelig som noe annet beløp. Det er en god ting å gjøre når du bare kjeder deg og ikke ønsker å komme inn på noe for intrikat.
Hvordan gjør jeg det om 20 minutter?
Du må øve på det mye. Jo mer du øver, jo raskere vil du kunne gjøre det. Du kan synes at du naturlig nok er ganske god til det, men selv om du gjør det, må du likevel trene.
Kan jeg bruke UNO-kort til dette?
Ja, selvfølgelig. Så lenge de er kort og solid, kan du gå foran og gi det et skudd.
Jeg kan bare få tårnet mitt til å være en enkelt historie. Hva kan jeg gjøre?
Du må være i et område der det ikke er vind. Du må ikke puste tungt slik at ingen vind får den til å falle. Prøv å prøve å lage bare et tårn med to etasjer.
Hva er det beste kortet som gjør dette?
Det er ikke noe beste merke for å lage et tårn av kort. Bruk imidlertid kort som er relativt nye (ingen bøyer eller bretter) for å maksimere stabiliteten.
Slapp av og vær tålmodig! Hvis du skynder deg med ting, kan du få det til å falle ned, eller konstruere svake fundamenter.
Hvis du trenger hjelp med korrekt avstand fra kortene dine, kan du prøve å bygge basen din på en Lego-baseplate.
Hvis du har en venn som er villig til å hjelpe deg med å bygge korttårnet ditt, er det flott. Når du prøver å bygge høyere korts tårn, er det nyttig å ha noen til å støtte opp poengene som allerede er konstruert på raden du er på.
Forsøk å få en overflate som ikke er for glatt, kortene vil bare gli rundt. Arbeid på et teppe vekk fra mest bevegelige ting.
Når du nettopp har bygget din siste toppunkt, den ene veien oppå, sørg for å ta hendene ned og vekk sakte.
Bygg tårnet ditt vekk fra kjæledyr, småsøsken eller områder der andre ofte går. De kan bli slått ned.
Ikke jobb med viften på!
Forsøk å puste av til siden, slik at du ikke slår ned kortsiktet ditt!
Ikke bekymre deg hvis du ikke lykkes de første gangene. Tålmodighet er en dyd. Du trenger til enhver tid de mest stødige hender som er mulig i byggingen av et korthus.
Indekskort fungerer bedre enn å spille kort fordi de ikke er glatte og polerte.
Hvis kortene dine glir mye mot andre kort, kan det være at kortene dine er for nye eller ubrukte. Nye kort har veldig tynne kanter som ikke klistrer seg godt. Prøv å bruke kortkantene litt, men ikke riv dem.
Du kan surfe på nettet etter flere metoder. Dette er den mest kjente metoden, men det finnes metoder for å lage et hvilket som helst kortdesign du ønsker.
Avstå fra å puste hardt når du bygger korttårnet ditt.
Forsikre deg om at du ikke har fete hender! Vask dem med såpe hvis de er det.
Spillkort i standard størrelse fungerer best.
Hvis hendene dine blir vaklende, kan du prøve å presse en stressball. Når du gjør ting som krever koordinering fra hånd til øye, er det ofte på grunn av spenningen i hendene, prøv å riste på håndleddene.
Prøv å slikke kantene på kortene dine før du plasserer dem i en toppunkt, men ikke få dem tette, fordi de selvfølgelig ikke ville fungere.
Du kan legge et ekstra kort under den første linjen med krydder.
Forsøk å ikke bruke kort som er bøyd, eller de kan lett rote tårnet ditt.
Forsikre deg om at ingen av kortene dine ikke blir bøyd for mye, eller at de vil gjøre tårnet vanskeligere å bygge.
Hjelp deg selv når du bygger korttårnet ditt. Som når du er ferdig med en rad med kort eller toppunkt, ta pusten dypt og ro deg selv når du er utålmodig.
Vær forberedt på at tårnet ditt skal falle et par hundre ganger, men hold tålmodigheten og gi aldri opp.
mikoyh.com © 2020