Hvordan lage en Invader Zim Gir hettegenser

Alle som elsker Invader Zim, vil sannsynligvis være en av fansen som eier en GIR dog suite-hettegenser. Synd at de på Hot Topic er så dyre. Lag en GIR-hettegenser med billige, men holdbare materialer.
Les delen "du trenger" nederst, og sørg for at du har alt du trenger. Din lokale håndverksbutikk bør bære alt, redde hettegenseren og eventuelt skjorten. Hvis du ikke har hettegensere eller skjortene hendig, kan du sannsynligvis finne noen i en sparsommelig butikk, siden du vil rote med det likevel.
Ta den svarte hettegenseren med lang erme (eller hvilken som helst plagg du valgte), og klipp ermene direkte på sømmen.
Ta den grønne hettegenseren, og skjær ermene av direkte ved sømmen.
Fest de svarte ermene til den grønne hettegenseren der ermene skal være. Forsikre deg om at høyre erme er på høyre side, og venstre erme er på venstre side.
Bruk symaskinen (eller symaskinen) og fest de svarte ermene til den grønne hettegenseren, slik at de svarte ermene blir den grønne hettegenserens nye ermer. (Hvis du gjør dette for hånd, bruk et løkkemønster i motsetning til et up 'n under mønster)
Ta det svarte garnet, og sy eller lim dem på enden av de svarte ermene og begynnelsen på den grønne hettegenseren, slik at den ser ut som mønsteret på GIR-hettegenser. Det skal se ut som et syklemønster av filledukke.
Neste, få det første stykke svart filt, og bruk et stykke kritt, tegne en stor trekantform inn i den.
Skjær ut dette stykket, og rull det som en kjegle. Du kan enten lime eller sy sidene av kjeglen sammen. SY IKKE BOTTOMEN bare.
Ta stuffing og stikk kjeglen. Dette er GIR's hale.
Ta halen, og lim den til den nederste baksiden av hettegenseren der halen skal være.
Ta nå et stort rimmet glass, eller en annen sirkulær gjenstand, og sporer 2 store sirkler til en av bitene med hvit filt.
Klipp ut de hvite sirklene, og plasser dem der GIRs øyne skal være på selve hetten på hettegenseren.
Ta et kvarter, og spore formen til en av bitene med svartfilt to ganger. Klipp dem ut, og lim dem til midten av de hvite sirklene.
Ta et av øynene dine, og sy den omtrent halvparten av veien til panseret. SY IKKE HELE VEIEN.
Ta utstoppingen, og stapp litt av det under øyet. Fortsett å sy øyet på til du er omtrent 2/3 av veien. Stikk øyet til ønsket mengde. Sy resten av veien.
Gjør det samme for det andre øyet.
Ta den svarte filten, og skjær 2 6 tommers lange og 2,5 cm tykke strimler. Klipp toppene i vinkler som GIR ører.
Ta rørrensere, og lim en på baksiden av hvert øre.
Bøy bunnen av hvert øre slik at det ser ut som en L-form. Den nederste delen av L skal bare være 3,8 cm lang.
Sy bunnen av L-formen til hetten der GIR ørene skal være. Gjør det samme for det andre øret.
Klipp en stripe av den rosa filten med en bredde på 3,8 cm på 3,8 cm. Dette er tungen. Ta en linje av garnet, og sy eller lim den ned på midten av tungen.
Sy tungen til kanten av hetten.
Skjær en liten trekant (omtrent en tomme lang) og lim den mellom øynene. Dette er nesen.
Nå tar du tråden, og går nedover hettegenseren, limer du 2,4 cm tomme strimler ned baksiden fra nesespissen til halen. Skill strimlene med en og en halv tomme.
OG FERDIG! Hettegenseren din skal være ferdig nå! Prøv det på, og bli gal!>: D
Instruksjoner sies å bruke sorte rørrensere. Hvis jeg gjør det, må det renses. Noe billig erstatningsmateriale jeg kan bruke?
Kjøp 0,5 cm (svart) forspenningstape eller svart bånd fra en stoffbutikk. Sy den langs linjen der rørrensene vil gå. Du lager en kanal for at renseren skal sitte når plagget er slitt. kan fjernes før vask og settes i igjen når plagget er tørt. Klem en 'V' på kanalen for å gjøre det enklere å sette inn renserenseren.
Føler ikke at øynene må være super bulgy. Hvis de er for store, kan det hende at de ikke ser riktig ut.
Du kan faktisk lage ørene uten renserier hvis du ikke vil at de skal stå opp. Du kan også vaske hettegenseren regelmessig uten å måtte bekymre deg for å bøye dem på denne måten.
Avhengig av om du vil at hettegenseren skal være passe passende (strammere eller jentesnitt), kan det være lurt å bruke tynnere svarte ermer slik at de ikke faller så mye.
Hvis du bruker lim, må du forsikre deg om at limet er stoff eller varmt lim.
Sy ermene TETT. Du vil ikke at sømmene skal rive.
Hvis du bruker rørrensere, MÅ IKKE vaskes! Bare renseri!
Tørrens anbefales hvis du sydde for hånd.
mikoyh.com © 2020