Hvordan vite hvilken Spider Man som skal brukes i Spider Man Unlimited av Gameloft

Gamelofts Spider-Man Unlimited er et uendelig rennespill på mobile enheter. Det som gjør det annerledes, morsomt og spennende, er muligheten til å spille de forskjellige karakterene til Spider-Man. Det kan være bra å ha mange valg, men det er enda bedre å vite hvilken Spider-Man du skal bruke til hvert arrangement, oppdrag og utfordring du spiller. Hver Spider-Man har en annen evne, som når den brukes riktig, kan forbedre spillet ditt positivt ved å tilby poengbonuser og multiplikatorer. Sjeldne Spider-Man og Epic Spider-Man kan ha en ekstra evne når de er rangert opp til fem stjerner.

Å kjenne til forskjellige evner

Å kjenne til forskjellige evner
Nivå 15% raskere. Spider-Man kommer til å nivåere opp 15% raskere sammenlignet med andre Spider-Man-tegn. Utjevning skjer etter å ha avsluttet et løp, enten fra et oppdrag, et arrangement eller en daglig utfordring.
 • Standard Spider-Man har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få +1 til kombinasjoner fra ringer. Spider-Man dobler kombinasjonene han får fra å passere gjennom ringene under spill. I stedet for å få en kombinasjon for hver ring, får han to.
 • Bombastic Bag-man og Future Foundation Spider-Man har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få +1 til kombinasjoner fra en nesten glipp. Spider-Man dobler kombinasjonene han får fra enhver nestenulykke under spill. I stedet for å få en kombinasjon for hver nestenulykke, får han to.
 • Slagskadet Spider-Man og skuddsikker edderkopp rustning har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få +1 til kombinasjoner fra angrep. Spider-Man dobler kombinasjonene han får fra hvert treff eller angrep under spill. I stedet for å få en kombinasjon for hvert treff eller angrep (på fiender), får han to.
 • Spider-Man (Ben Reilly), Cosmic Spider-Man og Scarlet Spider har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få 10% bonus til innsamlede hetteglass. Spider-Man får 10% flere hetteglass for hvert spill. For hver 100 hetteglass som han samler, får han faktisk 110 hetteglass.
 • Ends of the Earth Spider-Man har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få 30% større poengsum fra løping. Spider-Man scorer 30% mer for poengene sine for å løpe i hvert spill.
 • Edderkopp-rustning har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få 30% bonuspoeng fra å samle hetteglass. Spider-Man scorer 30% mer for poengene sine i å samle hetteglass under spill.
 • Mangaverse Spider-Man, House of M Spider-Man og Electro-proof Spider-Man har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få 30% bonuspoeng fra kombinertellere. Spider-Man scorer 30% mer for poengene sine fra kombinasjonene under spill. Komboer er tjent på angrep eller treff, nestenulykker og ringer.
 • Big Time Spider-Man (Sonic) og Scarlet Spider (Ben Reilly) har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få 40% bonuspoeng fra å slå sjefen. Spider-Man scorer 40% mer for å beseire en sjef under kamper. Enhver av Sinister Six-skurker regnes som sjef.
 • Last Stand Spider-Man og Iron Spider har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få fiender til å gi 30% flere hetteglass. Spider-Man får 30% flere hetteglass fra å treffe fiender under spill. Normalt gir en fiende 10 hetteglass når de blir angrepet. Med denne evnen får Spider-Man 13 hetteglass.
 • Spider-Man Noir har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Få kombinerteller til å vare i fire sekunder lenger. Spider-Man-kombinasjonsdisken varer fire sekunder lenger under spill. Dette betyr lengre tid å opprettholde kombinasjonsdisken før den går tom.
 • Secret War Spider-Man har denne evnen.
Å kjenne til forskjellige evner
Begynn med en 10-kombinasjonsdisk. Spider-Man starter spillet med 10 kombinasjoner med en gang.
 • Spider-Man 2099 har denne evnen.

Tilpasse evnene med spillmål

Tilpasse evnene med spillmål
Få en høy poengsum eller løp det nødvendige antall meter. Hvis spillets mål er å få en høy poengsum eller løpe det nødvendige antall meter, noe som vanligvis er målet for rangering på topplistene, bør du velge en Spider-Man som kan øke combo-tellere raskere eller gi poengbonuser. Noen av mulighetene +1 til kombinasjoner eller bonuspoeng vil hjelpe veldig.
 • Edderkopp-menn med høyere nivåer vil også øke poengmultiplikatorene dine betydelig.
Tilpasse evnene med spillmål
Få ønsket antall kombinasjoner. Hvis spillets mål er å få det nødvendige antallet kombinasjoner, bør du velge en Spider-Man som kan øke kombinasjonsdiskene raskere. Noen av mulighetene +1 til å kombinere vil hjelpe deg veldig.
Tilpasse evnene med spillmål
Få ønsket antall ringer. Hvis spillets mål er å passere gjennom det nødvendige antall ringer, bør du velge en Spider-Man som kan gi deg 30% bonuspoeng fra kombinertellere.
 • Å bruke en Spider-Man med +1 for å kombinere fra ringer, vil vanligvis ikke være i stand til å hjelpe siden den ekstra kombinasjonsboksen ikke virkelig teller som en ring. I det minste med 30% bonuspoeng, kan han få en høyere poengsum mens han oppfyller målet.
Tilpasse evnene med spillmål
Få det nødvendige antallet nestenulykker. Hvis spillets mål er å gjøre det nødvendige antallet nestenulykker, bør du velge en Spider-Man som kan gi deg 30% bonuspoeng fra kombinertellere.
 • Å bruke en Spider-Man med +1 for å kombinere fra nestenulykker, vil vanligvis ikke være i stand til å hjelpe siden den ekstra kombinasjonsboksen ikke egentlig regnes som en nesten glipp. I det minste med 30% bonuspoeng, kan han få en høyere poengsum mens han oppfyller målet.
Tilpasse evnene med spillmål
Få det nødvendige antallet angrep. Hvis spillets mål er å treffe det nødvendige antall fiender, bør du velge en Spider-Man som kan gi deg 30% bonuspoeng fra kombinertellere.
 • Å bruke en Spider-Man med +1 for å kombinere fra angrep, vil vanligvis ikke være i stand til å hjelpe siden den ekstra kombinasjonsboksen ikke egentlig regner som et angrep. I det minste med 30% bonuspoeng, kan han få en høyere poengsum mens han oppfyller målet.
Tilpasse evnene med spillmål
Samle det nødvendige antall hetteglass. Hvis spillets mål er å samle det nødvendige antall hetteglass, bør du velge en Spider-Man som kan gi deg 10% flere hetteglass. En Spider-Man som kan få 30% flere hetteglass fra fiender vil også hjelpe.
 • Med noen av disse vil du kunne oppfylle målet på kortere tid og med mindre krefter.
Tilpasse evnene med spillmål
Beseir det nødvendige antall sjefer. Hvis spillets mål er å beseire det nødvendige antall sjefer, bør du velge en Spider-Man som kan gi deg 40% bonuspoeng fra å beseire sjefer. Det vil ikke hjelpe deg å oppnå målet raskere, men det kan hjelpe deg med å score høyere når du jobber gjennom spillene dine.
Tilpasse evnene med spillmål
Nå et antall kombinasjoner i et spill. Hvis spillets mål er å nå en rekke kombinasjoner i ett spill, bør du velge en Spider-Man som kan øke kombinertellene dine raskere eller få kombinasjonsdisken til å vare lenger. Enhver eller begge av disse kan hjelpe veldig.

Bemanning av edderkoppmennene for spillet ditt

Bemanning av edderkoppmennene for spillet ditt
Start Spider-Man Unlimited. Se etter spillappen på enheten din. Navnet er Spider-Man med den klassiske Spider-Man på logoen. Trykk på den for å starte den.
Bemanning av edderkoppmennene for spillet ditt
Gå til teamet mitt. Trykk på den røde My Team-knappen i nedre venstre hjørne på hovedsiden. Dette fører deg til din nåværende Spider-Men vaktliste. Alle dine edderkopp-herrekarakterkort vises på høyre side. Sveip opp og ned for å se dem alle.
Bemanning av edderkoppmennene for spillet ditt
Velg en Spider-Man. Trykk på Spider-Man-kortet du vil vise. Du vil kunne se hans evner på venstre side. Bestem hvilken Spider-Man du trenger for spillet du vil spille. Legg merke til ditt valg.
Spill et oppdrag, en hendelse eller ubegrenset modus. Gå tilbake til hovedskjermen, og trykk på de tilsvarende knappene for spillet du vil spille. Utstyr Spider-Men-sporene med dine valg ved å banke på sporene til høyre for skjermen og trykk deretter på "Start" -knappen i nedre høyre hjørne av skjermen for å starte spillet.
mikoyh.com © 2020