Hvordan lage en tauflaskevase

Hvis du har 10 minutter, litt tau og en gammel vase eller glassflaske, kan du lage en tauflaskevase på kort tid. Transformer vasen eller glassflasken til noe nytt, hofte og uformelt ved hjelp av litt lim og forskjellige fargede sisaltau og polypropylensnor.

Velg rekvisita

Velg rekvisita
Identifiser en vase eller glassflaske du vil bruke på nytt i tauvasen. Vasen eller glassflasken trenger ikke å være glass eller klar, da du dekker den med tau og ledning. Ta hensyn til vasen eller flasken størrelse sammenlignet med mengden tau og ledning du til slutt trenger.
  • Vurder å bruke en gammel brus eller ølflaske som din "vase" hvis du ikke har en vase du kan forvandle. Nesten hvilken som helst flaske som kan brukes til å holde blomster eller planter, kan brukes til dette prosjektet.
Velg rekvisita
Ta opp sisal tau (naturlig farge) og farget polypropylen ledning. Avhengig av hvordan du planlegger å utforme vasen, vil du kanskje bare ha en sprut med ledningsfarge, så bestem mengden av ledningen sammenlignet med tau.
  • Ta med deg vasen eller flasken (hvis mulig) når du velger tau og snor. Dette vil tillate deg å bestemme mengden og stilen på tau og ledning.
Velg rekvisita
Grav ut den varme limpistolen din og finn ditt skarpeste saks. Forsikre deg om at du har rikelig med limpinner for hånden for rask tilsetning om nødvendig.

Lag tauvase

Lag tauvase
Rens og klar vasen eller glassflasken. Hvis du bruker en flaske, må du fjerne etiketten og rengjøre flasken på innsiden og utsiden. Bruk mild oppvasksåpe og varmt vann for å rengjøre flasken.
  • La det være i god tid før du legger tau og ledning. Forsikre deg om at innsiden av vasen eller flasken også er helt tørr.
Lag tauvase
Legg en dab av varmt lim på toppen av vasen eller flasken og begynn å pakke tauet ditt. Tilsett klister lim mens du slynger deg rundt vasen eller flasken.
  • Klipp tauet og limet på plass når du er klar til å legge den fargerike ledningen.
  • Skyv og plasser tau eller ledning på nytt hvis tauet begynner å synke eller du ser hull mens du jobber.
Lag tauvase
Lim ledningen rett ved siden av tauet. Fortsett prosessen med innpakning og liming mens du jobber deg nedover.
  • Klipp og fortsett med ledning og tau for å lage ønsket design. Forsikre deg om at du fester det siste leddet eller tauet sikkert mot bunnen av flasken.
Lag tauvase
Ferdig.
Lag en rekke snor / tauvaser for å designe en serie.
Match farget ledning med lignende planter eller blomster for en levende effekt.
mikoyh.com © 2020