Hvordan lage et enkelt makramme og aksent armbånd

For å lage ditt eget armbånd trenger du ikke ha mange materialer eller tid! Hvis du har 15-20 minutter til overs og noen grunnleggende håndverksmaterialer, kan du lage et fint armbånd i sommerstil.
Velg en sentral dekorasjon (uggen her) og to aksenter (perler her). Klipp av 2 tråder perlem bomull 13-14 tommer lang og 1 tråd 23-25 ​​tommer lang
Bind den ene av de to korte trådene til den ene siden og den andre korte tråden til den andre siden av den sentrale dekorasjonen. Lag trygge knuter.
Legg perlene i hver av de to trådene, og sett perlene mellom enkle knop for å sikre deres plassering.
Lag en dobbel sirkel med de to kryssende trådene. Brett den lange tråden til perlemoen i halvparten og bind omtrent midt i sirkelen.
Begynn å lage firkantede knop av makrame. Sett venstre ende under de to sentrale trådene til høyre side. Sett den høyre enden under venstre ende, over de to sentrale trådene og inn i løkken til venstre. Trekk i endene for å knytte en knute.
Sett den høyre enden under de to sentrale trådene og la den ligge på venstre side. Sett venstre ende under høyre tråd, over de to midterste trådene og inn i løkken på venstre side. Trekk i endene for å knytte en knute.
Husk å bytte trådene hver gang for å lage den firkantede knuten og fortsett å flette på denne måten for å lage 1-1,5 tommer med firkantede makrame knop.
Lag sikre knuter i begge ender av de sentrale gjenger. De vil fungere som stopp når du justerer størrelsen på det håndlagde armbåndet.
Kutt de løse endene som er igjen etter å ha flettet de firkantede knutene pent.
Bruk det nye armbåndet med stolthet og glede. Oppfinne nye design for andre håndlagde armbånd og del dem med vennene dine.
mikoyh.com © 2020