Slik eier du på Gears of War på Xbox 360 Live

Dette er en guide for hvordan du kan overleve og vinne ved Gears of War.
Ta dekke, blindhule, men ikke blindfyr for å drepe. Fire av alle rundene dine for å hindre fienden din i å skynde seg inn med en hagle. Når du er ute, kan du prøve å laste den på nytt, og hvis du lykkes, lene deg ut og skyte hjertet ut.
Skynd deg mot kanonene, men gå bak teamet ditt. Hvis du ikke er flink, og skynder deg inn først, vil du sannsynligvis kollidere med omtrent tre fiender og sannsynligvis dø.
Vet hvilke våpen du skal bruke i hvilken situasjon.
  • Når alt er på nært hold, pisk ut haglen din. I stedet for å holde LB for å sikte, tapp raskt på det før hvert skudd for å øke nøyaktigheten din. Hvis du er nær nok til å nærme noen, kan du også sprenge dem.
  • Bruk motorsagen til å overraske fienden din. Ikke gjør det hvis det er to fiender, bare gjør det til 1.
  • Hvis du vil drepe folk raskt og enkelt, bruk granatmerket; bare trykk B i nærheten av noen mens du holder en, prøv å flanke dem eller gjør det, og hvis en eller flere fiender kommer på en gang, kan du rulle en dug på dem.
  • Bruk Snub-pistolen. Det er et veldig effektivt nærkampvåpen, og det er også kraftigere enn Lancer. Når du bruker den, husk å raskt trykke på høyre utløser for å skyte raskere.
  • Boomshot kan være et veldig effektivt våpen, men noen ganger søppel, må du ha litt øvelse med det først før du begynner å blåse folk i biter. Når alle er gruppert og dreper hverandre med hagler, ild i bommeskuddet, kan du slå opp mange drap som gjør dette.
  • Å snipe kan være vanskelig, men også veldig effektivt, hvis du er den siste personen på laget og du står overfor fiendens siste person, aktiv lasting på nytt, og hvis du får det perfekt, [Den lille kule tingen vil blinke] kan du ned fiender på 1 skudd. Sikt på hodet, vil du blåse dem bort hvis du blir perfekt og bli chuffet med deg selv.
Hvis du er nedsenket, kan du rope "Få meg opp", bli vennlig med lagkameratene dine. Det siste du ønsker er at de lar deg dø når du er nedsenket. Hvis lagkameratene er nede, få dem opp, så snart du får dem ruller ut slik at du ikke får hodet ditt.
Lær nivåene og hvor våpnene er; det vil gjøre deg bra. (når våpen blir byttet, vil du ikke vite hvor du skal gå for visse våpen, så bli bra med alle våpnene)
I vedlegg, ikke prøv å skynde deg sirkelen direkte hvis det er veldig lite [10-15] sekunder igjen. Flytt teamet ditt til alle de andre våpnene for å forberede deg til neste Annex Switch og få overtaket.
  • Bytt aldri haglen for et annet våpen. Haglen din er avgjørende for drap på nært hold. Forsøk aldri å hagle noen langt borte. Forsøk aldri å motorsag noen langt borte. Ting som dette blir lattermildt.
Hvis en fiende har kjøttskjerm fra en nedsatt lagkamerat. Forsøk å løpe vekk, fordi du lett vil slippe unna ettersom kjøttfisk får deg til å gå veldig sakte. Han vil til slutt slippe den og jage etter deg. Husk at de fleste pistolene på Gears er veldig kraftige og effektive. De fleste sjansene er at når du kommer nær kjøttfisken, vil du ha blitt stanset og skutt i hjel.
Ha det gøy.
Ta hensyn til omgivelsene dine og samle gjenstander mens du går.
Ikke bli for cocky, men ha litt selvtillit.
Prøv å tenke på din egen taktikk. Noen sprø taktikker later som de er borte, og når fienden prøver å gjøre noe mot deg motorsag ræva!
Ny advarsel: Du kan ikke oppnå prestasjoner i drap ved å spille den nye anneks-spillmodusen.
mikoyh.com © 2020